Gdje s djecom? Igraonice u Zagrebu – usporedba

Zagreb nudi raznolike mogućnosti za zabavu i igru djeci svih uzrasta. Bilo da tražite mjesto gdje vaši mališani mogu sigurno istraživati, učiti kroz igru ili proslaviti rođendan, ovaj vodič kroz najbolje igraonice u Zagrebu pomoći će vam da pronađete idealno mjesto.

1. Family Park

Family Park je najveća igraonica u Hrvatskoj, smještena u srcu Zagreba. Nudi odvojene prostore prilagođene uzrastu vašeg djeteta, od penjalica i tobogana za najmanje, do trampolina i voznog parka za stariju djecu. Cijena ulaznice za djecu iznosi 5,50 € za do 3 sata zabave, dok je obiteljska ulaznica dostupna za 18 €.

Adresa: Westgate Shopping City, Zaprešićka 2, 10290 Jablanovec
Posjetite službenu stranicu Family Parka

2. Habyland

Habyland, poznat kao “mala džungla”, nalazi se na adresi Av. Dubrovnik 15, u sklopu Zagrebačkog Velesajma. Ova igraonica pruža avanturu s penjalicama, toboganima i trampolinima. Cijene ulaznica kreću se od 4,70 € do 8 €, ovisno o vremenu dolaska, s popustima za obitelji s više djece.

Posjetite službenu stranicu Habylanda

3. Amazinga

Amazinga nudi raznovrsne aktivnosti za djecu svih uzrasta, od “Soft play” područja za najmlađe do “Adrenalinskog parka” za stariju djecu. Amazinga se ističe svojim dinamičnim sadržajem koji potiče djecu na aktivnost i avanturu. Cijene ulaznica variraju ovisno o izabranim aktivnostima.

Posjetite službenu stranicu za više informacija.

4. MiniPolis

MiniPolis nudi jedinstveno iskustvo učenja kroz igru, gdje djeca mogu istražiti različite profesije u mini gradu. Smješten na Ljubljanskoj aveniji 2b, MiniPolis kombinira zabavu s edukacijom. Cijena dječje ulaznice za 2 sata iznosi 15,93 €, s obiteljskim paketima dostupnim po povoljnijim cijenama.

Posjetite službenu stranicu MiniPolisa


5. Time2Play

Time2Play nudi posebno iskustvo za djecu od 3 do 7 godina, s jutarnjom čuvaonicom koja obuhvaća razne aktivnosti i igre. Ovo je savršeno mjesto za poticanje dječje mašte i kreativnosti kroz igru.

Posjetite službenu stranicu Time2Play

6. UP2PLAY

UP2PLAY je igraonica namijenjena djeci od 6 do 12 godina i nudi raznovrsne aktivnosti poput face paintinga, plesa, talent showova i igraonica prilagođenih različitim uzrastima. Posebnosti uključuju inovativne i kreativne igre koje potiču djecu na aktivno sudjelovanje.

Posjetite službenu stranicu UP2PLAY

7. Papageno

Papageno je suvremeno opremljena igraonica smještena južno od Arena centra, na adresi Jaruščica 9b. Ova igraonica nudi raznovrsne aktivnosti u stimulativnom okruženju gdje djeca mogu istraživati i učiti kroz igru.

Posjetite službenu stranicu Papageno

8. Fotić Vila

Fotić Vila je jedinstvena kombinacija igraonice i foto studija, smještena u Rudešu, Zagreb, na adresi II Anina 9. Osim što nudi zabavu za djecu od 3 do 12 godina, ova igraonica pruža i usluge profesionalnog fotografiranja, čineći svaki rođendan ili događaj posebno zapamćenim.

Posjetite službenu stranicu Fotić Vila

9. Play2day

Play2day se nalazi u sklopu Zagrebačkog Velesajma, na Aveniji Dubrovnik 15, i prostire se na više od 1800 m2. Ova igraonica nudi preko 60 igara i 15 sportskih aktivnosti, čineći je jednom od najvećih i najopremljenijih igraonica u Zagrebu.

Posjetite službenu stranicu Play2day

10. Time2Play Velesajam

Time2Play Velesajam, smješten na adresi Lanište 1e, nudi trodimenzionalni labirint, sportski poligon i nove igračke. Ova lokacija Time2Play-a posebno je dizajnirana da pruži djeci raznolike i sigurne aktivnosti u kojima mogu uživati.

Posjetite službenu stranicu Time2Play Velesajam

11. Igraonice.hr

Igraonice.hr nudi više lokacija s različitim tematskim igraonicama širom Zagreba, uključujući Špansko, Dugave i Trešnjevku. Svaka lokacija ima jedinstvene sadržaje prilagođene djeci različitih uzrasta, potičući ih na igru, učenje i druženje.

1 misao o “Gdje s djecom? Igraonice u Zagrebu – usporedba

  1. Povratni ping: Top 10 restorana s dječjim igralištima u Zagrebu i okolici

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)