• AI digitalni marketing: Koristimo naprednu umjetnu inteligenciju kako bismo optimizirali Vaše digitalne marketinške kampanje, pružajući personalizirani pristup koji povećava učinkovitost i ROI.

  • Izrada jednostavnih web stranica: Dizajniramo i razvijamo jednostavne, ali učinkovite web stranice, prilagođene Vašim potrebama i ciljevima, s naglaskom na korisničko iskustvo i optimizaciju.

  • Integracija Google Search Console i Analytics: Pomažemo u integraciji i optimizaciji Google Search Console i Analytics alata za vašu web stranicu, što omogućava bolje praćenje performansi i donošenje informiranih odluka.

  • Izrada i vođenje društvenih mreža: Razvijamo i implementiramo strategije za društvene mreže, uključujući upravljanje sadržajem i angažman, kako bismo poboljšali vidljivost i interakciju na platformama kao što su Facebook i Instagram.

  • Pisanje članaka i izrada vizuala: Naš tim stručnjaka stvara privlačne i informativne članke, te dizajnira vizuale koji privlače pažnju i jačaju vašu online prisutnost.
  • SEO optimizacija za Google: Uz našu uslugu SEO optimizacije, Vaša web stranica će biti optimizirana za bolje rangiranje na Googleu. Koristimo napredne tehnike kako bi vaš sadržaj bio vidljiviji ciljanoj publici.
  • Kreiranje sadržaja: Kreiranje sadržaja je srce Vašeg digitalnog prisustva. Naš tim stručnjaka proizvodi visokokvalitetni, angažirajući sadržaj koji privlači i zadržava pažnju vaše ciljane publike.
  • Oglašavanje na internetu: Povećajte svoj doseg s našim uslugama plaćenog oglašavanja. Specijalizirani smo za kreiranje i upravljanje efikasnim oglasnim kampanjama na Googleu, Facebooku i drugim platformama.

Posebni zahtjevi

Vaš brend je jedinstven, stoga smo otvoreni za posebne zahtjeve i prilagodbe koje vam mogu pomoći da ostvarite svoje ciljeve u digitalnom svijetu. Ako imate dodatna pitanja ili trebate nešto specifično, slobodno se javite na business@linkversity.hr. Naš tim je tu da odgovori na sve vaše potrebe i pruži vam personaliziranu podršku.